Vélemények

Tegnapelőtti telefonbeszélgetésünket követően mélyebben átböngésztem honlapotokat, valamint …-t is…választásom rátok esett, ugyanis áraitok kedvezőbbek. Valamint Sydneyben élő barátaim révén megismerkedtem egy másik magyar lánnyal, aki szinten a ti szervezéseteken keresztül ment ki, és meg mindig kinn van, és ő is melegen ajánlott benneteket.
Sz. Anikó

Köszönjük még egyszer segítőkész és áldozatos munkátokat, mely nélkül most nem tudnánk elvezni ittlétünket.
Brisbane egyszerűen FANTASZTIKUS. Előzetes várakozásaimat is messze felülmúlta. Úgy tűnik sikerül összebarátkozni jó pár hozzánk hasonló mentalitású emberrel a világ többi részéről. Az angol is egyre jobban megy, a bioritmusunk is kezd visszatérni a normális kerékvágásba.
Az idő olyan, mint nálunk kora tavasszal, néha csípős hideg van (főleg éjszaka és hajnalban), de van, amikor szinte éget a nap, olyan erősen süt.
A koleszben nagyon jó a szállás is, be fogjuk fizetni  következő hónapot is. Ugyan 155$ hetente, plusz 10$ az internet, de nagyon kényelmes és nem vagyunk a családhoz kötve, nem kell utazni és minden/mindenki „kéznél van”! 🙂
Nagyon jók a tanárok is, jó fejek, bolondozunk sokat, nevetgélünk és eközben ragadnak ránk az értékes információk és a tudás. Mivel mindenki azért van itt, hogy megtanuljon jól angolul, van összetartás a diákok között, segítőkészség és türelem, nem úgy, mintha kötelező jelleggel kellene tenniük mindezt.
Nemsokára remélem sikerül valami munkát is találnom és akkor félre tudok tenni egy kis money-t a kirándulásokra és a költségesebb utazásokra.
Örülünk, hogy Benneteket választottunk partnernek az utazásszervezésben és az ügyintézésben.

Még jelentkezünk!
További jó munkát kívánunk!

D. Melinda és László

Haliho Everybody,

végre gépközelbe kerültem, íme az első beszámoló.  Az út baaaaaaaaaaaromi hosszú volt, de végül kisebb nagyobb hányattatás után csak megérkeztem az „almok földjére”. A család tényleg ok. A szülök kedvesek, nyitottak, érdeklődőek és naaaaaagyon beszedessek, amit én persze ki is használok (ismertek :o) ). Két gyerek van, akikkel nagyon jól kijövök, Keyla 11, Zac 7 éves. Velük is sokat beszélgetek, mert nagyon elvezik, hogy végre olyan diák lakik náluk, aki folyékonyan beszel angolul. Tehát a családdal minden rendben. Összegezve az első benyomás pozitív volt, reméljük ez így is marad. Most befejezem, mert var rám a kikötő és a napsütés. Remélem nálatok minden rendben, jelentkezettek hamar, mert olyan jó levelet kapni otthonról.

Take care everybody!

Andy

Sziasztok !

Köszi az érdeklődést! 🙂 Nagyon jó helyen van a szállásom, kb 5 perc gyalog a beachtől a suli meg kb 10 perc. Busszal ami itt egész nap közlekedik (éjszaka is!)és igen sűrűn kb 3p. Szóval ahol lakom van a tetőterasz medencével és super kilátással a nagy vízre, dehát lassan jön az igazan jó idő akkor csak a beach meg a surfözés meg ilyenek. A suli tetszik, ja van egy magyar csoport társam, de más magyar nincs az egész suliban. A tanár Liverpuli, jó fej. Segítőkész ari emberek vannak itt (mint TI !) Szerencsére az órák 10-45 kor kezdődnek, így teljes lelkiismerettel beleugorhatok az éjszakába…Még igazan nem csaptam bele az éjszakába (csak kicsit), de ma mar nekiindulok, egy svájci egy koreai és egy brazil kísérettel.

Hali

B,

ÍRJON ÜZENETET! MINDEN LEVÉLRE VÁLASZOLUNK.