Rólunk

Az ausztrál egyetemek által alapított Australian Centre for Education- Hungary 1992 óta látja el Magyarországon az ausztrál oktatási intézmények hivatalos képviseletét. Kínálatunk részét képezik legnevesebb nyelviskoláinak, középiskoláinak, főiskoláinak és egyetemeinek tanfolyamai.

Csapatunkból mindannyian részesültünk a csodában, mert Ausztrália maga a csoda… aki már egyszer is járt ott, korosztálytól, nemtől, képzettségi szinttől és mindentől függetlenül, egyet ért ezzel.

Volt szerencsénk számos városba, helyszínre eljutni, ahol a legkülönbözőbb nemzetiségű emberekkel hozott minket össze a sors és olyan élményekkel gazdagodhattunk, amelyek korábban elérhetetlennek tűntek. Búvárkodás a Nagy Korallzátonynál, kenguruetetés Cairns-ban, sandboarding Perth-ben, finom cheesecake Melbourne-ben, havi rendszerességgel a külföldi diákoknak szervezett óriásbulik Sydney-ben, és még sorolhatnánk a végtelenségig, de a többit majd inkább személyesen…

Turistaként, diákként, üzletemberként sikerült kibővítenünk tapasztalatainkat, így a prospektusok és a reklámszövegek jól bevált szlogenjein kívül személyes élményeinket bemutatva szeretnénk, ha mások is részesülhetnének ebben a kalandban.

Ügyvezető igazgatónk, Busa László évi rendszerességgel látogatja a kinti iskoláinkat, partnerirodáinkat, hogy lehetőleg első kézből értesüljön az újonnan induló tanfolyamokról és a legkedvezőbb árakat harcolja ki diákjaink számára. A kinti iskolák legtöbbjét személyesen is meglátogatta, így a valóságban is képet kapott az iskolák felszereltségeiről, elhelyezkedéseiről.

Központunk az ausztrál tanulmányi lehetőségek megismertetése céljából rendszeresen tart ingyenes tájékoztató előadásokat magyarországi egyetemeken, vidéken és budapesti irodánkban egyaránt. Az Ausztrál Nagykövetség, valamint az Ausztrál Állam Kereskedelmi Képviselete (AUSTRADE) napi rendszerességgel segítik munkánkat.

A jobb információáramlás és a szolgáltatásaink kiteljesítése céljából a már kintlévő diákok további segítése érdekében Sydney három felkapott negyedében (Manly, Bondi, City) is megnyíltak tanácsadó irodáink, ahol az ügyek intézésén túl ingyenes internetezési lehetőség várja diákjainkat.

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

}

NYITVATARTÁS

hétfő-szerda: 8.30-16.30
csütörtök: 8.30-18.00
péntek: 8.30-15.30

TELEFON

telefon: (+36 1) 323-0760
mobil: (+36 70) 940-6874

IRODA

1125 Budapest,
Szilágyi E. fasor 10.
info@oxford.hu/ausztralia
ÍRJON ÜZENETET! MINDEN LEVÉLRE VÁLASZOLUNK.