Ausztrál nyelvtanfolyam munkavállalással

Amennyiben hosszabb távon szeretnél kint tartózkodni, s szeretnéd megismerni az ausztrál kultúrát és életvitelt, ne keresgélj tovább! Helyet biztosítunk számodra minimum egy éves hosszúságú nyelvtanfolyamra, ami mellett még dolgozni is tudsz.
Kiváló nyelviskolai partnereink Ausztrália minden nagyvárosában jelen vannak.

Ausztráliában tanulás munkavállalással

Szeretnéd képezni magad? Fejlesztenéd angol nyelvtudásod s dolgoznál is eközben? Ausztrál partnereinknél ezt mind megteheted!
Jelentkezhetsz nyelvtanfolyamokra és szaktanfolyamokra egyaránt (mely az itthoni OKJ-nek felel meg). Ezek a tanfolyamok 1-2 évre szólnak: ez idő alatt a hét néhány napján tökéletesítheted nyelvtudásod, s a szabadidődben pedig félállásban munkát is vállalhatsz.

Ausztrál tanuló vízum munkavállalással

Amennyiben 3 hónapnál több időt szeretnél kint tölteni azzal, hogy nyelvtudásod fejleszd, munkát vállalhass, és, hogy a magával ragadó ausztrál életérzést átélhesd, akkor tanuló vízumra lesz szükséged. A tanuló vízum a tanfolyam időre szól, s nincs korhoz kötve.

Új-Zéland nyelvtanfolyam munkavállalással

Amennyiben hosszabb távon szeretnél kint tartózkodni, s szeretnéd megismerni a helyiek kultúráját és életvitelét, ne keresgélj tovább! Helyet biztosítunk számodra különböző hosszúságú nyelvtanfolyamra, ami mellett még dolgozni is tudsz.
Kiváló nyelviskolai partnereink több városban is jelen vannak.

Új-Zéland tanulás munkavállalással

Szeretnéd képezni magad? Fejlesztenéd angol nyelvtudásod s dolgoznál is eközben? Új-zélandi partnereinknél ezt mind megteheted!
Jelentkezhetsz nyelvtanfolyamokra és szakképzésekre egyaránt. Amennyiben heti 20 órát dolgoznál, akkor választhatsz a minimum 14 hetes angol nyelvtanfolyamon való részvétel, a minimum 2 éves hosszúságú szakképzés, vagy Új-zélandi hiányszakma tanulása között, mely szintén 2 évig tart.
Tökéletes alkalom ez: a hét néhány napján tökéletesítheted nyelvtudásod, s a szabadidődben heti 20 órában munkát is vállalhatsz.

Új-Zéland tanuló vízum munkavállalással

Amennyiben 14 hétnél több időt szeretnél kint tölteni azzal, hogy nyelvtudásod fejleszd, munkát vállalhass, és, hogy a magával ragadó új-zélandi hangulatot átélhesd, akkor tanuló vízumra lesz szükséged. A vízum nincs korhoz kötve, s vele heti 20 órában munkát vállalhatsz.

Átrajzoltuk a térképet és közelebb hoztuk Ausztráliát, hogy mindenki számára elérhető legyen!

A következőkben a tanulni vágyóknak segítünk kiválasztani a számukra leginkább megfelelő várost, a nyelvtanfolyam idejét, valamint a vízum teljes körű ügyintézését is vállaljuk. Igény esetén lefoglaljuk a repülőjegyeket és a szállást, de természetesen azoknak is bőven szolgálunk ötletekkel, praktikus tanácsokkal, akik csak a családi nyaralást szeretnék még inkább emlékezetesebbé tenni.

Szolgáltatásaink ingyenesen vehetőek igénybe! Az Ausztrál Oktatási Központ az Oxford-csoport tagja.

Koronavírus tájékoztatót itt és itt talál!

Tanfolyamok a világ többi országában.

Ha mégsem Ausztráliát vagy Új-Zélandot választaná, itt biztosan megtalálja az Önnek megfelelő célországot és tanfolyamot:

Nyelvtanulás külföldön

Rólunk

Az ausztrál egyetemek által alapított Australian Centre for Education- Hungary 1992 óta látja el Magyarországon az ausztrál oktatási intézmények hivatalos képviseletét. Kínálatunkban szerepelnek Ausztrália legnevesebb nyelviskoláinak, középiskoláinak, főiskoláinak és egyetemeinek tanfolyamai.

Csapatunkból mindannyian részesültünk a csodában, mert Ausztrália maga a csoda… aki már egyszer is járt ott, korosztálytól, nemtől, képzettségi szinttől és mindentől függetlenül, egyet ért ezzel.

Tegnapelőtti telefonbeszélgetésünket követően mélyebben átböngésztem honlapotokat, valamint …-t is…választásom rátok esett, ugyanis áraitok kedvezőbbek. Valamint Sydneyben élő barátaim révén megismerkedtem egy másik magyar lánnyal, aki szintén a ti szervezéseteken keresztül ment ki, és meg mindig kinn van, és ő is melegen ajánlott benneteket.

Sz. Anikó

Lépjen kapcsolatba velünk – info@acehu.co!

}

NYITVATARTÁS

hétfő-szerda: 8.30-16.30
csütörtök: 8.30-18.00
péntek: 8.30-15.30

TELEFON

telefon: (+36 1) 323-0760
mobil: (+36 70) 940-6874

IRODA

1125 Budapest,
Szilágyi E. fasor 10.
info@oxford.hu/ausztralia