Továbbtanulás Angliában

Továbbtanulás külföldi egyetemen >>
továbbtanulás AngliábanA brit felsőoktatási rendszerbe való jelentkezés sok tekintetben hasonlít a magyar jelentkezés menetéhez. Ahogy Magyarországon a Felvi rendszerébe töltheted fel az adataidat, választhatod ki az iskoládat és küldheted el a jelentkezésedet, úgy Nagy-Britannia összes egyetemére és főiskolájára a UCAS rendszere a belépő.

ucasAhhoz, hogy tájékozódhass a különböző felsőoktatási intézményekről és azok karairól, szakairól, első lépésként az alábbi weboldalt kell felkeresned: http://search.ucas.com/

Ezen az oldalon bármely intézményről teljeskörű leírást kaphatsz.

Ha eldöntötted, hogy Nagy-Britanniában szeretnél továbbtanulni, úgy következő lépésként regisztrálnod kell a UCAS rendszerbe.
A jelentkezés a személyes adatok kitöltését, tanári referencialevelek feltöltését, a brit továbbtanuláshoz szükséges vizsgák eredményeinek feltöltését, az év végi eredményeid feltöltését, motivációs levél és nyelvvizsga eredmények feltöltését takarja.

A rendszer szigorú, az előírt határidők betartása elengedhetetlen. A jelentkezés határideje Oxford / Cambridge egyetemeire, illetve orvosi szakokra október 15, más szakokra január 15.  A motivációs levél és a tanári referencialevelek minősége és tartalma pedig nagyban meghatározza a felvételed sikerességét.

Az Oxford Oktatási Központ segítséget nyújt:

  • a megfelelő kar és szak kiválasztásában
  • a teljes jelentkeztetés koordinálásában
  • a referencia levelek tartalmi ellenőrzésében
  • a motivációs levél tartalmi és nyelvhelyességi ellenőrzésében anyanyelvi lektor közreműködésével
  • és a határidők betartásában.

A jelentkezés teljes időszaka alatt számíthatsz segítségünkre és tanácsainkra és a későbbiekben is fordulhatsz hozzánk bizalommal!

Te merre tartasz?

subject-areas-large

További információért vagy ajánlatkérésért
töltse ki az alábbi adatlapot és kattintson a küldés gombra:

Név *

Email cím *

Telefonszám

Miről kér további információt vagy ajánlatot?