Abbey DLD – középiskolai tanév Angliában

Középiskolai tanév Angliában >>
középiskolai tanév LondonbanAz Abbey DLD Colleges négy helyszínen kínálja a középiskolai oktatás legmagasabb minőségét, így London, Cambridge és Manchester városai közül választhatsz!

Az Abbey DLD London belvárosában új, szupermodern helyszínen várja diákjait. Fantasztikus kilátással a Westminster Apátságra és Temzére!

A DLD az egyik legnevesebb középiskola az Egyesült Királyságban, mely 1931-es alapítása óta komoly tekintélyre tett szert a diákok, a szülők és az egyetemek körében.

tanár-diák viszony barátibb, bizalmasabb, melynek segítségével a tanulók sosem félnek kérdezni vagy segítséget kérni.

német nyelvtanfoylam Ausztriában
német nyelvtanfolyam Németországban

A DLD minden diákját egyénként kezeli és igyekszik az egyes tanulók képességét és tehetségét felismerve a legmegfelelőbb oktatási hátteret biztosítani számukra. A DLD felismerte, hogy a diákok mélyebb megismeréséhez a legjobb módszer a közvetlenség: a tanár-diák viszony barátibb, bizalmasabb, melynek segítségével a tanulók sosem félnek kérdezni vagy segítséget kérni.

A középiskola számos kurzust indít:

középiskolai tanév Angliában….melyek azonban egy közös céllal rendelkeznek: minden egyes tanuló számára a legjobb felkészítést biztosítani…

a világ top egyetemeibe való bekerüléshez!

És valóban, az Abbey DLD diákjai akár GCSE vizsgát, akár A-level vizsgát tesznek, országos viszonylatban is kiemelkedő eredményeket érnek el. Így például a 2013-as évben az Abbey Cambridge diákjai 37 %-ban A*, 71 %-ban A*-A, 85%-ban A*-B teljesítményt nyújtottak!

Tantárgyak – a teljesség igénye nélkül:

 Accounting, Art and Design, Biology, Business Studies, Chemistry, Classical Civilisation,Drama, Economics, English ( Language/Literature), Environmental Studies, French, Film Studies, Further Mathematics, Geography, German, Government and Politics, Media , MusicTechnology, Physics, Psichology, Russian, Sciences, Sociology, Spanish, Sport, Statistics

 Tanórákon kívüli tevékenységek:

  • Chess Club,
  • Cake decorating Club
  • Art Club,
  • Choir
  • Newsletter
  • Sports
  • Insturmental Group
  • Animation
  • Bridge Club, etc.
Tovább az Abbey DLD honlapjára!

Tovább az Abbey DLD honlapjára!

További információért vagy ajánlatkérésért
töltse ki az alábbi adatlapot és kattintson a küldés gombra:

Név *

Email cím *

Telefonszám

Miről kér további információt vagy ajánlatot?