Kínai Nyelvtanfolyam Shanghai-ban

Felnőtt nyelvtanfolyamok külföldön >> Kínai nyelvtanfolyam helyszínei >>
felnőtt kínai nyelvtanfolyam SanghajbanTudtad, hogy ebben a kelet-kínai kikötővárosban több felhőkarcoló van, mint New Yorkban? Ez, a 20. század végén hihetetlen fejlődésnek induló város ma Kína legnagyobb ipari városa és a Távol-Kelet egyik legfontosabb gazdasági központja is egyben. Shanghai páratlan fejlődésért tükrözi az építészete is; az óváros falai alatt nagyforgalmú sugárutak húzódnak, több, mint négyezer felhőkarcolója között pedig folyamatosan épülnek az egyre magasabbak.

Kiemelkedő üzleti és gazdasági szerepe mellett Shanghai fontos oktatási és kulturális központ is. Világszínvonalú egyetemek és teljesen multikulturális környezet; ahol akár ugyanolyan jó pizzát is ehetsz, mint Olaszországban!

Partnerintézményünk révén most neked is lehetőséged nyílik Shanghai-ban, annak is a központjában tanulni. A magasan képzett, anyanyelvi tanárok és a kiscsoportos, interaktív órák biztosítják, hogy a kurzus során jelentősen fejlődjön beszédkészséged és önbizalmad!

Ha érdekel a Távol-Kelet és a modern Kína, és szeretnél a világ legszéleskörűbben beszélt nyelvén tanulni, akkor Shangai a te városod! Csodáld meg a város egyedülálló horizontját a vízparti Bundon sétálva, kóstold meg a kínai konyha remekeit, fedezd fel a modernitás mögött húzódó gyarmati időkben épült épületeket és még régebbi templomokat! Itt a lehetőség, hogy megtapasztald milyen a modern kínai élet!

Nyelvtanfolyamok:

  • heti 20 órás általános tanfolyam
  • heti 30 órás intenzív tanfolyam
  • maximum 10 fős csoportok
  • egyéni órák, heti 10, 20 vagy 30 órában
  • 45 perces órák

Szállás:

  • önellátó lakhely, egy vagy kétágyas szobákban, több diákkal együtt, félpanzióval, az iskoától 10-15 percnyi sétára.
További információért vagy ajánlatkérésért
töltse ki az alábbi adatlapot és kattintson a küldés gombra:

Név *

Email cím *

Telefonszám

Miről kér további információt vagy ajánlatot?