Kínai Nyelvtanfolyam Pekingben

Felnőtt nyelvtanfolyamok külföldön >> Kínai nyelvtanfolyam helyszínei >>
felnőtt kínai nyelvtanfolyam PekingbenA kínai főváros a világ egyik legnépesebb városa, hatalmas termelési és jelentős gazdasági, politikai, oktatási és kulturális központ, ahol a modernitás és a tradició egyaránt jelen van.

Oktatási központunk partneriskolája egy kis nyugodt szigetet formál a néha zűrzavaros és elsőre mindenképpen kaotikusnak tűnő városban, méghozzá teszi ezt a város szívében! A történelmi épületben, ugyanakkor teljesen modern kialakítású és felszereltségű iskola és a kiscsoportos órák megfelelő környezetet teremtenek a hatékony nyelvtanuláshoz. Az órákat képzett anyanyelvi tanárok tartják,  különös figyelmet szentelve a beszédkészség és önbizalom fejlesztésére. Az iskolához kapcsolódó park pedig lehetőséget ad az órák után a nyugodt pihenésre, olvasásra. Ha pedig izgalmakra, nyüzsgésre és fantasztikus látnivalókra vágysz, akkor nem kell messze menned!

Nézd meg a középkori ázsiai világ egyik páratlan emlékét, a Tiltott Várost, ami csaknem ötszáz évig a kínai császárok lakóhelyeként szolgált. Fotózkodj a „mennyei béke kapujánál” a Tienanmen téren, sétálj a pekingi botanikus kertben, hétvégén pedig akár kirándulj el a Nagy Falhoz! Egy biztos; bármilyen programot is válassz, Pekingben életreszóló élmények várnak!

Nyelvtanfolyamok:

  • heti 20 órás általános tanfolyam
  • heti 30 órás intenzív tanfolyam
  • maximum 8 fős csoportok
  • egyéni órák, heti 10, 20 vagy 30 órában
  • 45 perces órák

 Szállás:

  • önellátó lakhely, egy vagy kétágyas szobákban, több diákkal együtt, félpanzióval, az iskoától 10-15 percnyi sétára. (Kétágyas szoba csak egyben fogalalható!)

Programok:

Sport lehetőségek (tenisz, foci, pingpong)
Tai-Chit vagy trandicionális kínai festészetet is tanulhatsz

További információért vagy ajánlatkérésért
töltse ki az alábbi adatlapot és kattintson a küldés gombra:

Név *

Email cím *

Telefonszám

Miről kér további információt vagy ajánlatot?