Ifjúsági nyelvi tábor Rómában

Ifjúsági nyelvtanfolyamok külföldön >> Róma
ifjúsági nyelvtanfolyam RómábanMinden út Rómába vezet! – tartja a mondás, ami Róma évezredes történelemmel átitatott utcáinak, fantasztikus épületeinek és nyüzsgő vidám életének ismeretében nem is meglepő! A Schprachcaffe itt működő iskolája a város teljesen központi helyén, a Szent Péter-bazilikától mindössze kőhajításnyi távolságban található, így az idősebb korosztályba (18-21) tartozó diákok az órák után akár szabadon is mászkálhatnak a környező utcákban, míg a fiatalabb diákoknak (14-17) erre közösen, felügyelet mellett van lehetősége.
A Schprachcaffe immáron harminc éve, hét nyelven kínál kurzusokat a világszerte jelenlévő összesen harminc iskolájában. Ezek a számok mind a nyelviskola hosszú tapasztalatát és sikeres tevékenységét igazolják. A kellemes, barátságos környezetben, felkészült és lelkes anyanyelvi tanárok által tartott interaktív órák során előtérbe kerül a beszédkészség és az önállóság fejlesztése

Az iskola elhelyezkedése:

roma

A széles kurzuskínálatból a kifejezetten fiatal diákoknak szóló csomagok mind a korosztály sajátos igényeinek alapos figyelembevételével készültek: a különböző társas szabadidős programok, rövidebb és hosszabb kirándulások és sport tevékenységek során a gyerekek nem csak jól érzik magukat, hanem úgy tesznek szert magabiztos nyelvhasználatra, hogy azt észre sem veszik!
Így végül a fiatalok nem csak biztosabb nyelvhasználóként, hanem számos élménnyel és új baráttal gazdagon térnek haza, az Örök Várost pedig valóban örökre a szívükbe zárják!

Itt megnézheted, hogy hova fogsz utazni:

Nyelvtanfolyamok:

  • 14-17 és 18-21 éves korcsoportok
  • a 18 éven felülieknek nagyobb rugalmasságot és több önállóságot engedélyező program
  • heti 20 órás általános kurzus
  • 10 fős maximális csoportlétszám

Szállások:

  • diákszállás, három/négyágyas szobákban, légkondicionálóval, az iskolához közel (10-15 perc séta távolságban!)
  • teljes ellátással, csomagolt ebéddel

Programok:

welcome buli, városnézés: Campo de Fiori, Forum Romanum és Colosseum,Trevi kút, Spanyol lépcső,Trastevere este, múzeumlátogatás, mozi est, diszkó, egész napos kirándulás Ostiába

További információért vagy ajánlatkérésért
töltse ki az alábbi adatlapot és kattintson a küldés gombra:

Név *

Email cím *

Telefonszám

Miről kér további információt vagy ajánlatot?