Ifjúsági nyelvi tábor Máltán

Ifjúsági nyelvtanfolyamok külföldön >> Ifjúsági angol nyelvtanfolyam helyszínei >> MáltaMálta

Az EC English Language Centres nyelviskola a világ számos pontján és több kontinensén kínál angol képzést, többek között fiatalok számára is. A tanárok kiváló képzettségük mellett kedvességükkel és közvetlenségükkel biztosítják, hogy a diákok megfelelő segítségben és támogatásban részesüljenek kinti tanulmányaik során.

Győződj meg róla magad is:

Nyelvtanfolyamok:

 • 7-13 évesek: családi csomag
 • 8-13 évesek: nyári tábor
 • 13-17 évesek: klasszikus nyári tábor vagy családi csomag
 • 16-20 évesek: freestyle
 • heti 20 órás általános angol
 • maximum 15 fős csoportlétszám

Szállás:

 • helyi családnál való elszállásolás, két vagy háromágyas szobákban
 • diákszállások, többágyas szobákban
 • teljes ellátás (kivéve freestyle)
 • a repülőtéri, valamint a szállás és iskola közötti transzfert az iskola biztosítja (kivéve freestyle)
 • a családi programok a szállást nem foglalják magukban!

Programok:

városnézés, sportolási lehetőségek,kirándulások, mozi estek, előadások, karaoke, múzeumlátogatás

Itt megnézheted, hogy hova fogsz utazni:

Tudtad?

Hogy Valetta Málta – és egyben az EU legkisebb – fővárosa?

13-17 éveseknek: A Máltán működő EC nyelviskola a nyelvtanulás egyedülállóan széles választékát kínálja a tanulni vágyó fiataloknak és családoknak! A 13-17 éves korosztály számára lehetőség van klasszikus gyerek táboroztatásra helyi családnál vagy diákszállón való elhelyezéssel. A program mindkét esetben magában foglalja a diákok teljes felügyeletét a programokon és az iskolában, valamint a repülőtéri transzfert. Így a szülők teljes biztonságban tudhatják fiatal gyermekeiket a nap huszonnégy órájában, a repülő érkezésétől annak indulásáig.

16-20 éveseknek:  16 és 20 év közötti fiatal felnőtteknek lehetősége van a nagyobb szabadságot engedő, úgynevezett Freestyle programban való részvételre. Ebben az esetben a diákok félpanziós diákszállón laknak és nagyobb önállóságot élveznek, ugyanakkor a szervezett programok és szükség esetén a transzfer (ha a program és a szállás nincs gyalogos távolságban) ugyanúgy a rendelkezésükre áll.

8- 13 éveseknek: Az iskola lehetőséget kínál a fiatalabb, 8 és 13 év közötti gyermekek nyári táborozására is. Az ő esetükben az elszállásolás kizárólag diákszállón, többágyas szobákban történik.

Családi program: Gondolt már arra, hogy milyen lenne a családi nyaralást a gyerekek nyelvtanulásával összekötni? Most Máltán erre is alkalom nyílik! Mind a 7-13, mind a 13-17 éves korosztály számára kínálunk olyan családi programokat, melyek során a gyerekek szüleikkel együtt érkeznek, és míg ők a nyelvórákon vannak vagy az opcionális délutáni programokon vesznek részt, addig a szülők pihenhetnek vagy akár az EC felnőtt képzéseibe is bekapcsolódhatnak. Ezek a programok a repülőtéri, valamint az iskolába/programokra való transzfert és a hétköznapi ebédet úgyszintén tartalmazzák, ellenben a szállásról való gondoskodás a család feladata.

További információért vagy ajánlatkérésért
töltse ki az alábbi adatlapot és kattintson a küldés gombra:

Név *

Email cím *

Telefonszám

Miről kér további információt vagy ajánlatot?


Lap tetejére