Ifjúsági nyelvi tábor Dublinban

Ifjúsági nyelvtanfolyamok külföldön >> Ifjúsági angol nyelvtanfolyam helyszínei >> Ifjúsági nyelvi tábor Írországban
angol ifjúsági nyelvi tábor DublinbanAz Írország fővárosában, Dublinban működő International House különböző nyári táborozási lehetőségeket kínál a 11 és 17 év közötti fiataloknak. Az iskola a diákokat kiválóan felkészült, lelkes tanárokkal és barátságos, multikulturális környezettel várja. Az interaktív órák során a nyelvtani tudás mellett kiemelt cél az önálló kommunikáció fejlesztése is.

Szállás tekintetében két lehetőség adódik; ha gyerekek szívesebben vannak otthonias környezetben és szeretnének betekintést nyerni egy ír család mindennapjaiba, akkor egy helyi családnál lakhatnak. Ha pedig szívesebben vannak más gyerekek társaságában és egy igazán multikulturális közegben, akkor Dublin híres egyetemének, a Dublin City University kollégiumában való elszállásolásra is lehetőség van. Mindkét esetben az iskola munkatársai a nap 24 órájában a gyerekek rendelkezésére állnak, hogy biztonságuk és kényelmük biztosítva legyen.

A nyelvi környezet, a számos szervezett program és a beszédközpontú órák garantálják, hogy a kurzusok végére a diákok nem csak rengeteg élménnyel feltöltődve, hanem folyékonyabb és magabiztosabb nyelvhasználóként is térnek haza családjukhoz!

Nyelvtanfolyam:

  • 11-17 éves korosztály
  • heti 15 órás általános kurzus
  • minimum 2, maximum 7 hetes időtartam
  • 15 fős maximális csoportlétszám

Szállás:

  • helyi családnál, kétágyas szobában, teljes ellátásal (meleg ebéd az iskolában)
  • a Dublin City University-n való elhelyezés; egy vagy kétágyas szobákban,saját fürdővel. (Az egyetem területén sport termek, fitnes terem, úszoda, gőz és szauna, valamint nagy közösségi termek is a gyerekek rendelkezésére áll.)
  • magánbusz naponta az iskola és a szállás között

Programok:

minden délután szervezett programok, minden héten félnapos kirándulás a városközpontba, szombatonként egész napos kirándulások, heti egy esti program is garantált

További információért vagy ajánlatkérésért
töltse ki az alábbi adatlapot és kattintson a küldés gombra:

Név *

Email cím *

Telefonszám

Miről kér további információt vagy ajánlatot?


Lap tetejére