Céges nyelvtanfolyamok

belföldi céges nyelvoktatás

Az Oxford Oktatási Központ Budapest területén céges kihelyezett nyelvoktatást végez 1997 óta magyar mint idegennyelv, angol, német, orosz és francia nyelveken.

Szakképzett és nagy gyakorlattal rendelkező tanáraink az általános nyelvoktatáson túl nyelvvizsga felkészítést, céges nyelvtanfolyamokat, office English-t, szókincsfejlesztő tréninget, business English tanfolyamot is tartanak.

A tanfolyamok javasolt intenzitása szintfenntartás esetén minimum heti 2×2 tanóra, de speciális tanfolyam esetén ez jelentősen intenzívebb is lehet.

A hagyományos nyelvoktatás mellett specialistái vagyunk a távoktatásnak is, amelyet a legmodernebb technológia segítségével (Apple) végzünk. A határozott időtartamú távoktató tanfolyamhoz szükséges programokat az Apple online áruházából szerezzük be szintfelmérés elvégzése után.

távoktatás Apple technológiávalA tanfolyam része a legújabb Apple Ipad készülék, amelyet kedvezményes áron tudunk biztosítani és a nyelvtanulás mellett privát és üzleti célra egyaránt rendelkezésre bocsátani. A modern távoktató programunkat az ország egész területén működő cégek kiemelt munkatársainak ajánljuk egyéni oktatás keretében.

Kihelyezett céges nyelvtanfolyamainkat és távoktató programunkat a legkisebb cégektől a multinacionális cégekig a legkülönbözőbb vállalatok vették és veszik igénybe.

Partnereink többek között:

  RCH_logoerste_logo  juventus   CBA_logo

Nyelviskolánk akkreditált felnőttképzési intézmény, amely már rendelkezik a legújabb jogszabályok szerinti felnőttképzési engedéllyel.

Oktatási Központunk szoros kapcsolatban áll a BME, valamint a City and Guilds nyelvvizsga központtal, így diákjaink közvetlenül és egyszerűen tudnak ezekre a nyelvvizsgákra jelentkezni.

További információért vagy ajánlatkérésért
töltse ki az alábbi adatlapot és kattintson a küldés gombra:

Név *

Email cím *

Telefonszám

Miről kér további információt vagy ajánlatot?