Akciók

A svájci HTMI-nél 40% kedvezmény

A svájci Hotel and Tourism Management Institute a honlapjukon szereplő listaárhoz képest 40% (!) kedvezményt ad a képzés díjából azoknak a hallgatóknak, akik alapképzésüket vagy mesterképzésüket 2017. januárjában szeretnék elkezdeni ott.

Kattints a képre a részletekért!

 

20 % kedvezmény az EC English-nél!

Ha 2016. november 1-ig lefoglalod tanfolyamodat (akár 2017-re!) az EC English bármelyik központjában, 20% kedvezményt kapsz az oktatásra. Az EC az egyik legmagasabb minőségű nyelviskola, pl. junior és 30+ -os nyelvtanfolyamokkal, érdemes élni a lehetőséggel!

Az akció keretében pl egy felnőtt tanfolyam Londonban heti 200 GBP-től, Máltán heti 160 Eur-tól elérhető! 🙂

Kérd ajánlatunkat!

Tanulj 15 % kedvezménnyel Anglia egyik legjobb nyelviskola-hálózatánál!

Ha 2016 őszén-telén tervezel Angliában tanulni, válaszd  a St. Giles nyelviskolát Londonban vagy Eastbourne-ban! A felnőtt nyelvtanfolyamok ára 15% kedvezménnyel:

London: 2 hét, 20 nyelvóra/hét, délelőtt: 540 GBP helyett 459 GBP

                   délutáni kurzus: 406 GBP helyett 345 GBP

Eastbourne: 2 hét, 20 nyelvóra/hét, délelőtt: 506 GBP helyett 430 GBP

                           délutáni kurzus: 388 GBP helyett 329 GBP

 

Különleges kedvezmény Máltán augusztusban!

2 hetes máltai angol nyelvi nyári tábor 13-17 éveseknek 2016. augusztus 14-27-ig. 40 angolóra, reptéri transzfer, délutáni és esti programok, kirándulások, szállás hotelban, teljes ellátással.

Csomagár (repülőjegy nélkül) 1350 Eur helyett 1150 Eur!

Tudj meg többet, kattints a képre!

Bournemouth – nyári nyelvi tábor nagyon  kedvező áron!

Csak 938 GBP /  2 hét! Ifjúsági nyelvi tábor 13-18 éveseknek a tengerparton, családi elhelyezéssel, 44 angolórával  3 egész napos és 6 fél napos kirándulással, délutáni / esti programokkal!

Angol, német és francia nyelvi tábor a Svájci Alpokban

(10-17 évesek részére)

Németül tanulnál nyáron, a barátnőd viszont angolul? De együtt utaznátok?  Nem probléma, vár benneteket a Frilingue nyári tábora Leysin (3 csillagos hotel) vagy Schwarzsee (faház) helyszínen.  Az ár tartalmazza: reptéri fogadás, heti 20 órás nyelvtanfolyam (max 6 fős csoportok!), teljes ellátás, szállás, délutáni választható workshop-ok (graffiti, fotózás, film, röplabda, főzés). Most 2 hét kedvezményes áron 1200 CHF-től.

Nyelvi tábor és bentlakásos iskola?

Mindkettő egyszerre! A nagy hagyományokkal rendelkező Shebbear College most kedvező áron (675 GBP / hét!) kínálja nyári programját 10-15 éveseknek. Június 5. és július 2. között nyelvtanfolyamra járhatsz, heti 2 napon pedig az ottani diákok óráin vehetsz részt. Az árban az egyenruha, a sportolási lehetőségek és egyéb szabadidős programok és egy „study buddy” is benne van! Bővebb információt itt találsz.

Irány a Cote d’Azur! Francia nyelvtanfolyamok hihetetlenül kedvező áron!

Az Actilangue régóta működő nyelviskolája a legkedvezőbb áron kínálja nyelvtanfolyamait a francia Riviérán. Az iskola Nizza gyönyörű központjában található, mindössze két perc sétára a tengerparttól. 🙂 Ha 16-20 éves vagy, és 2016. május 31-ig lefoglalod nyári francia táborodat, a 2 hetes tábor ára mindössze 900 EUR, amely tartalmazza a kurzusdíjat, a plusz programokat, és a családi elhelyezést is teljes ellátással!

Tanulj nyelvet 20% kedvezménnyel a gyönyörű Bournemouth-ban, Dél-Angliában!

Ha külföldön tanulnál angolul, vagy készülnél az IELTS vizsgádra, használd ki ezt a lehetőséget! A rendkívül színvonalas BBSI Nyelviskolában most 20% kedvezménnyel tanulhatsz,  ha a kiválasztott tanfolyamra 2016. június 30. előtt jelentkezel.

Bournemouth akciós nyelvtanfolyam

Nyári egyetemi “kóstoló” az Oxford University-n!

Oxfordi egyetemi felkészítő
Angliában tervezed a továbbtanulást, de még nem tudod, milyen szak érdekelne igazán? Szeretnél belekóstolni egy igazi brit egyetem életébe? Szeretnéd fejleszteni az angolodat és megalapozni a külföldi továbbtanulási lehetőségeidet?!

Akkor vágj bele most 20% kedvezménnyel, 2600 GBP helyett csak 2080 GBP!

Részletekért kattints az alábbi linkre: http://www.oxford.hu/nyari-egyetemi-elokeszito-kurzus-angliaban/

 

További információért vagy ajánlatkérésért
töltse ki az alábbi adatlapot és kattintson a küldés gombra:

Név *

Email cím *

Telefonszám

Miről kér további információt vagy ajánlatot?